Klachten

Aangezien een groot deel van ons werk bestaat uit het zogenoemde ‘hardnieuws’, begrijpen wij maar al te goed dat er van ons een mate van integriteit en ethiek wordt verwacht tijdens het uitoefenen van ons werk. We opereren namelijk in een situatie die voor, bijvoorbeeld slachtoffers van een ongeval, zeer onprettig is.

Onze policy is dan ook altijd om te proberen geen slachtoffers herkenbaar op de foto of video te zetten. Wij verwachten van al onze teamleden dat ze zich hier aan houden. Ook verwachten wij van onze teamleden dat hulpverleners gewoon hun werk kunnen doen, zonder door onze aanwezigheid gehinderd te worden. Dat zijn een aantal uitgangspunten waar wij zeer scherp op zijn.

Desondanks kan het onverhoopt gebeuren dat u een negatieve ervaring heeft met een van onze teamleden. In dat geval willen wij u vragen om onderstaand contactformulier in te vullen. In dat geval zal een van onze teamleden contact met u opnemen om de klacht te bespreken en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.


You cannot copy content of this page