Woningen ontruimd na heftige brand Honthorststraat Amsterdam 

AMSTERDAM – De brandweer is in de nacht van zondag 22 op maandag 23 oktober omstreeks 00.30 opgeroepen voor een brand in een woning/bedrijf aan de Honthorststraat Amsterdam. Bij de brand kwam veel rook vrij. Diverse woningen werden uit voorzorg ontruimd door de politie. Zover bekend raakte er bij de brand niemand gewond.

Jeugd wat vlakbij de brand op het Museumplein aan het hangen waren zagen hoe de brand zich snel uitbreiden ”het begon met een klein vlammetje, en binnen enkele minuten was het steeds groter”.

Enkele buurtbewoners weet tegenover persbureau VLN Nieuws te vertellen dat het mogelijk om een pand gaat van een notaris. Enkele meters verderop in dezelfde straat zit een Consulaat van Duitsland. Voor zover bekend hebben die geen schade.

De brandweer heeft de brand inmiddels geblust. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.
Salvage is ter plekke gekomen om in kaart te brengen hoe groot de schade is.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page