Verdachte van steekpartij Amstelveen na wilde achtervolging klemgereden op A7 bij Purmerend 

AMSTELVEEN – Rond 01.50 uur is er een steekpartij geweest aan de Punter in Amstelveen. De verdachte is is na het incident gevlucht. Agenten konden de man echter na enige tijd traceren. Toen de auto een stopteken kreeg ging hij er vandoor. Hierdoor ontstond een wilde achtervolging.

Op de A7 bij afrit Purmerend Noord is de auto uiteindelijk door agenten van de verkeerspolitie klemgereden. Hiervoor werd de auto ‘ingeboxt’. Bij de politieactie raakte de auto van de verdachte en een politieauto zwaar beschadigd.

Bij de aanhouding zouden er door de politie waarschuwingsschoten zijn gelost. Daarnaast werd er een politiehond en een politiehelikopter ingezet. De verdachte raakte gewond en is per ambulance, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis gebracht.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. Vanwege het incident is de A7 in Noordelijke richting enige tijd volledig afgesloten geweest.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page