Verdachte van steekpartij Amstelveen na wilde achtervolging klemgereden op A7 bij Purmerend 

AMSTELVEEN – Rond 01.50 uur is er een steekpartij geweest aan de Punter in Amstelveen. De verdachte is is na het incident gevlucht. Agenten konden de man echter na enige tijd traceren. Toen de auto een stopteken kreeg ging hij er vandoor. Hierdoor ontstond een wilde achtervolging.

Op de A7 bij afrit Purmerend Noord is de auto uiteindelijk door agenten van de verkeerspolitie klemgereden. Hiervoor werd de auto ‘ingeboxt’. Bij de politieactie raakte de auto van de verdachte en een politieauto zwaar beschadigd.

Bij de aanhouding zouden er door de politie waarschuwingsschoten zijn gelost. Daarnaast werd er een politiehond en een politiehelikopter ingezet. De verdachte raakte gewond en is per ambulance, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis gebracht.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. Vanwege het incident is de A7 in Noordelijke richting enige tijd volledig afgesloten geweest.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page