Persoon uit water gered Mijdrecht: zwaargewond naar ziekenhuis 

UPDATE 1 SEPTEMBER 20.40 UUR: het slachtoffer is in het ziekenhuis overleden. Het betereft een 48-jarige man uit Mijdrecht. De familie is inmiddels in kennis gesteld. De politie vermoed dat hij onwel is geworden.

MIJDRECHT – Een persoon is vrijdagavond 1 september in het water aangetroffen op de Tweede Zijweg in Mijdrecht. De persoon werd snel door de hulpdiensten uit het water gered waarna de reanimatie werd opgestart. Een traumateam kwam ook ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

De persoon is na een lange reanimatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de persoon te water kon raken is nog onbekend.

De Tweede Zijweg is een landweg die door veel studenten van bijvoorbeeld het Veenlanden College worden gebruikt richting Uithoorn.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page