Wilde achtervolging eindigt met crash in Amsterdam Zuidoost 

AMSTERDAM – Op het Jelle Posthumapad in Amsterdam Zuidoost is donderdagavond 31 augustus een achtervolging geëindigd met een crash.

Naar aanleiding van gevaarlijk rijgedrag op de snelweg A9 wilde de politie het voertuig controleren. Toen agenten het voertuig een stopteken gaven, ging de auto er gelijk vandoor. Hierop begon de achtervolging. Meerdere politieauto’s scheurden achter de Toyota Yaris met Belgisch kenteken aan. Ook een politiehelikopter kwam ter plekke om te ondersteunen vanuit de lucht.

De achtervolging zou uiteindelijk ook nog via Duivendrecht naar Amsterdam Zuidoost zijn gegaan. Aldaar crashte dus het voertuig. De bestuurder was de enige inzittende en is gelijk aangehouden door de politie. Na de crash kwam er rook uit de auto, waarop de brandweer ter plaatse is gekomen en een blussing heeft gedaan.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page