Wilde achtervolging eindigt met crash in Amsterdam Zuidoost 

AMSTERDAM – Op het Jelle Posthumapad in Amsterdam Zuidoost is donderdagavond 31 augustus een achtervolging geëindigd met een crash.

Naar aanleiding van gevaarlijk rijgedrag op de snelweg A9 wilde de politie het voertuig controleren. Toen agenten het voertuig een stopteken gaven, ging de auto er gelijk vandoor. Hierop begon de achtervolging. Meerdere politieauto’s scheurden achter de Toyota Yaris met Belgisch kenteken aan. Ook een politiehelikopter kwam ter plekke om te ondersteunen vanuit de lucht.

De achtervolging zou uiteindelijk ook nog via Duivendrecht naar Amsterdam Zuidoost zijn gegaan. Aldaar crashte dus het voertuig. De bestuurder was de enige inzittende en is gelijk aangehouden door de politie. Na de crash kwam er rook uit de auto, waarop de brandweer ter plaatse is gekomen en een blussing heeft gedaan.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page