Invalidenwagentje uitgebrand in IJmuiden: zwarte rookwolken maar geen gewonden

IJmuiden – Een 45-kilometer brommobiel is donderdagavond 31 augustus uitgebrand op de Scheiberglaan in IJmuiden. Rond 20.18 uur reed de bestuurder toen het voertuig plotseling vlam vatte. De enige inzittende wist het voertuig snel aan de kant te zetten en de brommobiel te verlaten.

Voor aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het voertuig. Bij de brand kwam veel zwarte rook vrij. Deze was tot in Bloemendaal te zien. Een bluspoging met een handbrandblusser mocht niet baten.

De brandweer heeft de brommobiel geblust. Van de vierwieler bleef weinig over. De gemeente is in kennis gesteld om het wrak weg te slepen. Een agente van de Koninklijke Marechaussee heeft het wegdek schoongeveegd.

Door de hitte raakt ook een van de garageboxen beschadigd. Het (bus)verkeer was tijdelijk gehinderd omdat de Scheiberglaan was afgesloten.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page