Opmerkelijk: Brandweer rukt uit om patiënt te verlossen van penisring in Zaandam

ZAANDAM – Dinsdagmiddag is de brandweer uitgerukt naar de Spoedeisende Hulp(SEH) van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Voor de klus heeft de brandweer een extra HV-Voertuig opgeroepen met daarin aanvullende specialistische gereedschappen. Op beelden is zichtbaar dat de brandweerlieden bewapend met diverse middelen en zwaar materieel het ziekenhuis betraden.

Naar verluidt was de brandweer met zwaar materiaal ter plaatse gevraagd om een patiënt op de SEH te bevrijden van een penisring. Een woordvoerder van Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland heeft hierover verklaard geen inhoudelijke toelichting te geven omdat het een patiënt betreft. Wel kon zij bevestigen dat de brandweer ter plaatse was gekomen wegens een ‘vraag om technische ondersteuning’.

Het zou overigens niet de eerste keer zijn, in februari 2022 moest de brandweer in Twente een jongeman bevrijden “vanavond een ongelukkige jongeman (of beter zijn jonge heer en scrotum) van een, door zwelling van zijn genitaal, niet meer zelf te verwijderen cockring af geholpen. Door hoogwaardig en dik staal was hier zelfs hulp van de brandweer bij nodig. Zo liet Uroloog Herman Roelink weten via Twitter (tegenwoordig X).
https://twitter.com/UrologieTwente/status/1492997079555317760?s=20

Beeld: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page