Opmerkelijk: Brandweer rukt uit om patiënt te verlossen van penisring in Zaandam

ZAANDAM – Dinsdagmiddag is de brandweer uitgerukt naar de Spoedeisende Hulp(SEH) van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Voor de klus heeft de brandweer een extra HV-Voertuig opgeroepen met daarin aanvullende specialistische gereedschappen. Op beelden is zichtbaar dat de brandweerlieden bewapend met diverse middelen en zwaar materieel het ziekenhuis betraden.

Naar verluidt was de brandweer met zwaar materiaal ter plaatse gevraagd om een patiënt op de SEH te bevrijden van een penisring. Een woordvoerder van Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland heeft hierover verklaard geen inhoudelijke toelichting te geven omdat het een patiënt betreft. Wel kon zij bevestigen dat de brandweer ter plaatse was gekomen wegens een ‘vraag om technische ondersteuning’.

Het zou overigens niet de eerste keer zijn, in februari 2022 moest de brandweer in Twente een jongeman bevrijden “vanavond een ongelukkige jongeman (of beter zijn jonge heer en scrotum) van een, door zwelling van zijn genitaal, niet meer zelf te verwijderen cockring af geholpen. Door hoogwaardig en dik staal was hier zelfs hulp van de brandweer bij nodig. Zo liet Uroloog Herman Roelink weten via Twitter (tegenwoordig X).
https://twitter.com/UrologieTwente/status/1492997079555317760?s=20

Beeld: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page