‘Nepbezorger’ mishandeld bewoner bij poging tot woningoverval in Amsterdam

AMSTERDAM – Een persoon heeft zich vrijdagmorgen 4 augustus omstreeks 08.15 voorgedaan als DHL-bezorger bij een woning aan de Zuiderzeepark in Amsterdam Noord. Toen de bewoner van het huis de deur opende kreeg deze direct een harde klap van de ‘nepbezorger’. De man probeerde hierop in de woning te komen. De bewoner van het huis wist dit te voorkomen maar raakte hierbij wel licht gewond.

Wendy Boudewijn, woordvoerder van Politie Amsterdam, geeft aan dat de verdachte na de mislukte poging om in de woning te komen direct is weggerend. De politie heeft hierop direct in de omgeving van de woning een zoekslag gemaakt naar de verdachte. Ook is er een burgernet melding verzonden. In het Burgernet bericht gaf de Politie aan opzoek te zijn naar een donkergetinte man van 1.75cm lang met kort haar en een rood/gele jas. Desondanks is de verdachte helaas niet aangetroffen.

De politie is op zoek naar mensen in de omgeving van het Zuiderzeepark die vanochtend iets verdachts hebben gezien. Of wellicht (deurbel)camerabeelden hebben. Bewoners in de omgeving van de woning van de mislukte overval, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie mochten zij meer weten. Dit kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page