Werknemer zwaargewond door val van hoogte in Wormerveer 

WORMERVEER – Een werknemer van Bunge Loders Croklaan B.V. is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Hogeweg in Wormerveer. Omstreeks 14:20 was de man met werkzaamheden bezig waarna hij van hoogte viel.

Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen met spoed ter plaatse. De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Van welke hoogte de man is gevallen en wat zijn toestand nu is, is onbekend.

De trauma helikopter is geland op het terrein van het bedrijf. Omdat het letsel nog onbekend is, is het ook onduidelijk of de Nederlandse arbeidsinspectie een onderzoek zal instellen naar dit ongeval.

Foto: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page