Automobiliste rijdt onder invloed van alcohol lichtmast omver

Santpoort-Noord – Een automobiliste is afgelopen nacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Santpoortse Dreef. Even voor middernacht ging het mis. De automobiliste botste tegen een lichtmast en kwam gedraaid op de rijbaan tot stilstand. De vrouw is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.


De vrouw heeft de paal uit de grond gereden. Niemand raakte gewond bij het ongeluk. Een blaastest ter plaatse op het voorselectie-apparaat gaf de indicatie dat de bestuurster mogelijk teveel alcohol heeft gedronken alvorens zij een auto heeft bestuurd.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. De gemeente is in kennis gesteld om de lichtmast op een later moment te herstellen. 

De dame is even later overgebracht naar het politiebureau. Daar zal een ademanalyse moeten uitwijzen of en hoeveel teveel de vrouw heeft gedronken.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page