Automobiliste rijdt onder invloed van alcohol lichtmast omver

Santpoort-Noord – Een automobiliste is afgelopen nacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Santpoortse Dreef. Even voor middernacht ging het mis. De automobiliste botste tegen een lichtmast en kwam gedraaid op de rijbaan tot stilstand. De vrouw is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.


De vrouw heeft de paal uit de grond gereden. Niemand raakte gewond bij het ongeluk. Een blaastest ter plaatse op het voorselectie-apparaat gaf de indicatie dat de bestuurster mogelijk teveel alcohol heeft gedronken alvorens zij een auto heeft bestuurd.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. De gemeente is in kennis gesteld om de lichtmast op een later moment te herstellen. 

De dame is even later overgebracht naar het politiebureau. Daar zal een ademanalyse moeten uitwijzen of en hoeveel teveel de vrouw heeft gedronken.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page