Automobiliste rijdt onder invloed van alcohol lichtmast omver

Santpoort-Noord – Een automobiliste is afgelopen nacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Santpoortse Dreef. Even voor middernacht ging het mis. De automobiliste botste tegen een lichtmast en kwam gedraaid op de rijbaan tot stilstand. De vrouw is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.


De vrouw heeft de paal uit de grond gereden. Niemand raakte gewond bij het ongeluk. Een blaastest ter plaatse op het voorselectie-apparaat gaf de indicatie dat de bestuurster mogelijk teveel alcohol heeft gedronken alvorens zij een auto heeft bestuurd.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. De gemeente is in kennis gesteld om de lichtmast op een later moment te herstellen. 

De dame is even later overgebracht naar het politiebureau. Daar zal een ademanalyse moeten uitwijzen of en hoeveel teveel de vrouw heeft gedronken.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto te water in Uithoorn, persoon gereanimeerd

Op de Boterdijk in Uithoorn is woensdagavond een personenauto te water geraakt. De auto raakte op zijn kop in het

 

Vlammenzee bij zeer grote brand Haarlem

De brandweer is woensdagochtend omstreeks 05.00 opgeroepen voor een grote brand in een bedrijfspand aan de Surinameweg in Haarlem. Er

 

Twee personen gewond na ongeval motor-auto De Boelelaan Amsterdam

Op de Boelelaan heeft omstreeks 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en motor. Daarbij raakte zeker twee personen

You cannot copy content of this page