Bestuurder uit auto geslingerd bij ongeval in Velserbroek 

VELSERBROEK – Een automobilist is vrijdagochtend bij een eenzijdig verkeersongeval gewond geraakt. Dit gebeurde nadat hij door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur was verloren in een bocht op de Roosensteinweg in Velserbroek. De bestuurder van de auto is bij dit ongeval uit de auto geslingerd. De persoon in kwestie kwam aan de andere kant van de weg terecht. En kwam hierbij onderaan de berm tot stilstand

Doordat de berm waar de automobilist in terechtgekomen was een paar meter lager lag (dijkweg, red.) is de brandweer opgeroepen met een hoogwerker. De hulp was gevraagd vanwege de benarde positie van het slachtoffer. Deze moest zo stabiel mogelijk worden bevrijd en horizontaal naar boven worden gehezen.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto, die bij de crash twee lantarenpalen en een hekwerk heeft geraakt, is zwaar beschadigd en moet als verloren worden beschouwd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page