Bestuurder uit auto geslingerd bij ongeval in Velserbroek 

VELSERBROEK – Een automobilist is vrijdagochtend bij een eenzijdig verkeersongeval gewond geraakt. Dit gebeurde nadat hij door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur was verloren in een bocht op de Roosensteinweg in Velserbroek. De bestuurder van de auto is bij dit ongeval uit de auto geslingerd. De persoon in kwestie kwam aan de andere kant van de weg terecht. En kwam hierbij onderaan de berm tot stilstand

Doordat de berm waar de automobilist in terechtgekomen was een paar meter lager lag (dijkweg, red.) is de brandweer opgeroepen met een hoogwerker. De hulp was gevraagd vanwege de benarde positie van het slachtoffer. Deze moest zo stabiel mogelijk worden bevrijd en horizontaal naar boven worden gehezen.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto, die bij de crash twee lantarenpalen en een hekwerk heeft geraakt, is zwaar beschadigd en moet als verloren worden beschouwd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page