Bestuurder uit auto geslingerd bij ongeval in Velserbroek 

VELSERBROEK – Een automobilist is vrijdagochtend bij een eenzijdig verkeersongeval gewond geraakt. Dit gebeurde nadat hij door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur was verloren in een bocht op de Roosensteinweg in Velserbroek. De bestuurder van de auto is bij dit ongeval uit de auto geslingerd. De persoon in kwestie kwam aan de andere kant van de weg terecht. En kwam hierbij onderaan de berm tot stilstand

Doordat de berm waar de automobilist in terechtgekomen was een paar meter lager lag (dijkweg, red.) is de brandweer opgeroepen met een hoogwerker. De hulp was gevraagd vanwege de benarde positie van het slachtoffer. Deze moest zo stabiel mogelijk worden bevrijd en horizontaal naar boven worden gehezen.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto, die bij de crash twee lantarenpalen en een hekwerk heeft geraakt, is zwaar beschadigd en moet als verloren worden beschouwd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page