Meerdere gewonden bij bizar ongeval op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp 

Badhoevedorp – Op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp op de grens bij Amsterdam is zondagavond laat rond 23.00 uur een bizar ongeval gebeurd. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

Een wit bestelbusje reed vlak bij de Sloterbrug achterop een motorfiets. De bestuurder van de motorfiets raakte daarbij zwaargewond. Het busje reed daarop hard weg.

De wagen kwam echter niet ver. Op een kruispunt twintig meter verderop ramde hij een lantaarnpaal en een verkeerslicht. Hierdoor was er zoveel schade, dat niet verder rijden nog de enige optie was. De bestuurder is vervolgens te voet gevlucht.

Omstanders, die net uit de horecagelegenheid op de hoek kwamen, raakten door rondvliegende delen gewond. Zij konden ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

De motorrijder is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en ter plekke diverse getuigen verhoord. Of de bestuurder inmiddels achterhaald is, is nog onduidelijk.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page