Meerdere gewonden bij bizar ongeval op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp 

Badhoevedorp – Op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp op de grens bij Amsterdam is zondagavond laat rond 23.00 uur een bizar ongeval gebeurd. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

Een wit bestelbusje reed vlak bij de Sloterbrug achterop een motorfiets. De bestuurder van de motorfiets raakte daarbij zwaargewond. Het busje reed daarop hard weg.

De wagen kwam echter niet ver. Op een kruispunt twintig meter verderop ramde hij een lantaarnpaal en een verkeerslicht. Hierdoor was er zoveel schade, dat niet verder rijden nog de enige optie was. De bestuurder is vervolgens te voet gevlucht.

Omstanders, die net uit de horecagelegenheid op de hoek kwamen, raakten door rondvliegende delen gewond. Zij konden ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

De motorrijder is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en ter plekke diverse getuigen verhoord. Of de bestuurder inmiddels achterhaald is, is nog onduidelijk.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page