Meerdere gewonden bij bizar ongeval op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp 

Badhoevedorp – Op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp op de grens bij Amsterdam is zondagavond laat rond 23.00 uur een bizar ongeval gebeurd. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

Een wit bestelbusje reed vlak bij de Sloterbrug achterop een motorfiets. De bestuurder van de motorfiets raakte daarbij zwaargewond. Het busje reed daarop hard weg.

De wagen kwam echter niet ver. Op een kruispunt twintig meter verderop ramde hij een lantaarnpaal en een verkeerslicht. Hierdoor was er zoveel schade, dat niet verder rijden nog de enige optie was. De bestuurder is vervolgens te voet gevlucht.

Omstanders, die net uit de horecagelegenheid op de hoek kwamen, raakten door rondvliegende delen gewond. Zij konden ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

De motorrijder is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en ter plekke diverse getuigen verhoord. Of de bestuurder inmiddels achterhaald is, is nog onduidelijk.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page