Dode bij aanrijding tussen autoambulance en vrachtwagen A4 Hoofddorp

HOOFDDORP – Bij een zwaar ongeval op de A4 bij Hoofddorp is woensdagavond een persoon om het leven gekomen. Een autoambulance botste achterop een vrachtwagen.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen naar het ongeval. Ook de brandweer van Amstelveen werd opgeroepen ter ondersteuning. Alle hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten. Een persvoorlichter van politie Kennemerland bevestigd dat de bestuurder van de autoambulance bij het ongeval om het leven is gekomen.

ANWB verkeersinformatie meldt op Twitter dat het ongeval gebeurde in de staart van een file. Dit kon de persvoorlichter van de politie nog niet bevestigen. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Vier rijbanen van de snelweg richting Den Haag zijn afgesloten wegens het ongeval. Dit heeft flinke files vanaf Schiphol in de richting van Den Haag tot gevolg. De rijstroken blijven mogelijk uren langs dicht meldt Rijkswaterstaat.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page