Dode bij aanrijding tussen autoambulance en vrachtwagen A4 Hoofddorp

HOOFDDORP – Bij een zwaar ongeval op de A4 bij Hoofddorp is woensdagavond een persoon om het leven gekomen. Een autoambulance botste achterop een vrachtwagen.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen naar het ongeval. Ook de brandweer van Amstelveen werd opgeroepen ter ondersteuning. Alle hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten. Een persvoorlichter van politie Kennemerland bevestigd dat de bestuurder van de autoambulance bij het ongeval om het leven is gekomen.

ANWB verkeersinformatie meldt op Twitter dat het ongeval gebeurde in de staart van een file. Dit kon de persvoorlichter van de politie nog niet bevestigen. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Vier rijbanen van de snelweg richting Den Haag zijn afgesloten wegens het ongeval. Dit heeft flinke files vanaf Schiphol in de richting van Den Haag tot gevolg. De rijstroken blijven mogelijk uren langs dicht meldt Rijkswaterstaat.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page