Autobrand verwoest twee voertuigen in Heemskerk

HEEMSKERK – Opnieuw heeft er in de IJmond-regio een autobrand plaatsgevonden. Vanmorgen omstreeks 10.00 keer was het een camper die op het parkeerterrein van voetbalvereniging Odin ’59 in Heemskerk stond.

Door nog onbekende oorzaak brak er brand uit in de camper. De vlammen verspreidden zich razendsnel en al snel was de camper niet meer te redden. De eigenaar wist gelukkig nog enkele gasflessen en persoonlijke bezittingen uit het voertuig te redden. Helaas liep ook een naastgelegen geparkeerde auto flinke schade op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde.

Zowel de camper als de aangrenzende auto liepen aanzienlijke onherstelbare schade op. Beide voertuigen moeten dan ook als verloren worden beschouwd.

De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand. Het is momenteel nog niet duidelijk wat de exacte aanleiding is geweest voor het ontstaan van de brand. Het onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is geweest van een technisch mankement, brandstichting of een andere oorzaak.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page