Autobrand verwoest twee voertuigen in Heemskerk

HEEMSKERK – Opnieuw heeft er in de IJmond-regio een autobrand plaatsgevonden. Vanmorgen omstreeks 10.00 keer was het een camper die op het parkeerterrein van voetbalvereniging Odin ’59 in Heemskerk stond.

Door nog onbekende oorzaak brak er brand uit in de camper. De vlammen verspreidden zich razendsnel en al snel was de camper niet meer te redden. De eigenaar wist gelukkig nog enkele gasflessen en persoonlijke bezittingen uit het voertuig te redden. Helaas liep ook een naastgelegen geparkeerde auto flinke schade op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde.

Zowel de camper als de aangrenzende auto liepen aanzienlijke onherstelbare schade op. Beide voertuigen moeten dan ook als verloren worden beschouwd.

De politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand. Het is momenteel nog niet duidelijk wat de exacte aanleiding is geweest voor het ontstaan van de brand. Het onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is geweest van een technisch mankement, brandstichting of een andere oorzaak.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page