Auto te water in Uitgeest, twee inzittenden gevlucht

UITGEEST – Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag in de sloot terechtgekomen langs de Provincialeweg N203 tussen Castricum en Uitgeest nabij het Shell Tankstation.

De in de auto zaten een man en een vrouw, beiden inzittenden zijn na het ongeval gevlucht. Hoelaat het ongeval precies gebeurde is onbekend, wel is bekend dat omstanders op de fiets rond 02:25 de auto aantroffen en de hulpdiensten alarmeerden. De hulpdiensten kwamen in grote getalen ter plaatse.

Al snel werd duidelijk dat er niemand meer in de auto zat. Wel heeft een hulpverleningsvoertuig van de brandweer voor de zekerheid de auto uit de sloot getakeld, zodat een duiker van de brandweer kom controleren of er nog iemand in de sloot lag. Ook dit was niet het geval. De auto is vermoedelijk een paar keer over de kop gerold voordat deze tot stilstand kwam. Hoeveel personen er in de auto zaten is onbekend. De N203 was bij Uitgeest afgesloten tijdens het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de auto later in de ochtend weggesleept.

(tekst gaat door onder afbeelding)

Een woordvoerder van Politie Noord-Holland laat woensdagmiddag desgevraagd aan VLN Nieuws weten dat de inzittenden van het voertuig zijn achterhaald. Het is vooralsnog onbekend waarom zij de plaats van het ongeval hebben verlaten. Het lijkt erop dat voorafgaand dat het voertuig te water is geraakt een aanrijding met een ander voertuig heeft plaatsgevonden. Wat zich exact heeft afgespeeld op de N203 vannacht wordt nog onderzocht door de politie.

Op de N203 tussen Uitgeest en Castricum hebben de afgelopen jaren meerdere ernstige ongevallen plaatsgevonden. De provincie Noord-Holland, Gemeente Castricum en Uitgeest presenteerde gisteren, 26 april een aanpak die moet helpen de verkeersveiligheid op de Provincialeweg te bevorderen.

Beeld: VLN Nieuws / Nikos van Kempen

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page