Ludiek afscheid voor brandweerman Herman die na 45 jaar als vrijwilliger stopt

Herman Meijer uit Zaandam heeft na vijfenveertig jaar afscheid genomen als vrijwilliger bij de brandweer. Voor Herman was er aan maandag avond geen (rookwolkje) aan de lucht toen hij aankwam op de kazerne. Op het rooster stond een samenwerkingsoefening bij de nieuwe elektrische veerpont van het GVB bij de Hemkade.

Herman Meijer had niks door tot het laatste moment waarop hij zelf het terrein van Taets op reed, naast hem zijn dochter die inmiddels ook vrijwilliger is bij de brandweer.

Op het Taets terrein in Zaandam hadden zich ruim 20 hulpverleningsvoertuigen, met name brandweerwagens uit heel de Zaanstreek verzameld. Naast deze voertuigen de vrijwilligers van de brandweerkazernes uit de Zaanstreek van Oostzaan tot Krommenie.

Met veel toeters en bellen werd Herman ontvangen door alle verzamelde collega’s en familieleden. Herman was naast vrijwilliger op kazerne Botenmakerssttraat in Zaandam ook Officier van Dienst voor de Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page