Automobilist richt flinke schade aan in Amsterdam

AMSTERDAM – Op de Van Hilligaertstraat in Amsterdam Zuid heeft een vermoedelijk dronken automobilist zondagavond een flinke schade aangericht. De bestuurder van een Audi raakte de macht over het stuur kwijt en ramde daarbij twee geparkeerde auto’s.

Een van de geparkeerde auto’s was een vrij nieuwe Porsche Panamera Hybrid. Door de klap op de Porsche kwam deze weer tegen een Volkswagen Polo aan. Alle drie de betrokken voertuigen moesten worden afgesleept.

Een bijrijder van de Audi raakte aan de gevolgen van het ongeval gewond. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de bijrijder mee naar het ziekenhuis.

Ter plaatse stelde de politie een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Uit een eerste ademonderzoek kwam naar voren dat de bestuurder mogelijk teveel gedronken heeft. Verder onderzoek op het politiebureau zal dat moeten uitwijzen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page