Automobilist richt flinke schade aan in Amsterdam

AMSTERDAM – Op de Van Hilligaertstraat in Amsterdam Zuid heeft een vermoedelijk dronken automobilist zondagavond een flinke schade aangericht. De bestuurder van een Audi raakte de macht over het stuur kwijt en ramde daarbij twee geparkeerde auto’s.

Een van de geparkeerde auto’s was een vrij nieuwe Porsche Panamera Hybrid. Door de klap op de Porsche kwam deze weer tegen een Volkswagen Polo aan. Alle drie de betrokken voertuigen moesten worden afgesleept.

Een bijrijder van de Audi raakte aan de gevolgen van het ongeval gewond. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de bijrijder mee naar het ziekenhuis.

Ter plaatse stelde de politie een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Uit een eerste ademonderzoek kwam naar voren dat de bestuurder mogelijk teveel gedronken heeft. Verder onderzoek op het politiebureau zal dat moeten uitwijzen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page