Wederom ongeval op beruchte rotonde Aalsmeer

AALSMEER – Op rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg met de Dorpsstraat in Aalsmeer is vanmiddag wederom een ongeval gebeurd. Een personenauto kwam in botsing met een lijnbus.

De lijnbus van Connexxion reed op de vrije busbaan die recht over de rotonde loopt. De personenauto nam de rotonde en heeft de bus niet gezien. De personenauto en de bus raakten zwaar beschadigd.

Zover bekend werd er geen letsel opgelopen door het ongeval. Wel was er sprake van enige verkeershinder. Vorige week gebeurde op exact dezelfde rotonde ook al een aanrijding.

Een getuige meldde aan onze verslaggever dat de bus extreem hard moet hebben gereden. ‘Zeker geen 50 kilometer per uur!’ liet hij weten. ,,Al die bussen rijden hier als gekken. Het is echt wachten op een ernstiger ongeval.”

Beeld: VLN NIEUWS

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page