Wederom ongeval op beruchte rotonde Aalsmeer

AALSMEER – Op rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg met de Dorpsstraat in Aalsmeer is vanmiddag wederom een ongeval gebeurd. Een personenauto kwam in botsing met een lijnbus.

De lijnbus van Connexxion reed op de vrije busbaan die recht over de rotonde loopt. De personenauto nam de rotonde en heeft de bus niet gezien. De personenauto en de bus raakten zwaar beschadigd.

Zover bekend werd er geen letsel opgelopen door het ongeval. Wel was er sprake van enige verkeershinder. Vorige week gebeurde op exact dezelfde rotonde ook al een aanrijding.

Een getuige meldde aan onze verslaggever dat de bus extreem hard moet hebben gereden. ‘Zeker geen 50 kilometer per uur!’ liet hij weten. ,,Al die bussen rijden hier als gekken. Het is echt wachten op een ernstiger ongeval.”

Beeld: VLN NIEUWS

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page