Verward persoon maakt meerdere gewonden in woning Rijsenhout

RIJSENHOUT – Een verward persoon heeft zondagavond voor een grote inzet van de hulpdiensten gezorgd in een woning aan de Leimuiderdijk in Rijsenhout.

Een politiewoordvoerder liet weten dat een persoon zichzelf probeerde te verwonden. In de woning bevonden zich meerdere mensen op dat moment. Deze probeerden de verwarde persoon in bedwang te houden, maar raakten daarbij zelf gewond.

Drie ambulances, een traumahelikopter, politie en de marechaussee kwamen ter plaatse. Zodra de agenten ter plaatsen kwamen namen ze het in bedwang houden van de verwarde persoon over.

De verwarde persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politiewoordvoerder liet weten dat naast verzorging van de verwondingen er ook mentale hulp wordt geregeld voor de persoon.

De overige bewoners zijn nagekeken en behandeld door ambulancepersoneel. Of deze mensen naar het ziekenhuis zijn gebracht is onbekend.

Beeld: VLN NIEUWS

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page