Verward persoon maakt meerdere gewonden in woning Rijsenhout

RIJSENHOUT – Een verward persoon heeft zondagavond voor een grote inzet van de hulpdiensten gezorgd in een woning aan de Leimuiderdijk in Rijsenhout.

Een politiewoordvoerder liet weten dat een persoon zichzelf probeerde te verwonden. In de woning bevonden zich meerdere mensen op dat moment. Deze probeerden de verwarde persoon in bedwang te houden, maar raakten daarbij zelf gewond.

Drie ambulances, een traumahelikopter, politie en de marechaussee kwamen ter plaatse. Zodra de agenten ter plaatsen kwamen namen ze het in bedwang houden van de verwarde persoon over.

De verwarde persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politiewoordvoerder liet weten dat naast verzorging van de verwondingen er ook mentale hulp wordt geregeld voor de persoon.

De overige bewoners zijn nagekeken en behandeld door ambulancepersoneel. Of deze mensen naar het ziekenhuis zijn gebracht is onbekend.

Beeld: VLN NIEUWS

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page