Aanhouding Kruisweg Hoofddorp na ‘geweldsincident’ Aalsmeer

AALSMEER/HOOFDDORP – Op de Kruisweg bij De Hoek bij Hoofddorp is zondagochtend vroeg door de politie een aanhouding verricht.

Een passagier van een taxi werd met veel machtsvertoon uit een auto gehaald. Agenten droegen kogelwerende vesten. Het verkeer werd vanwege de veiligheid enige tijd stilgezet. Ook een politiehelikopter gaf overzicht vanuit de lucht. Een landingsbaan van Schiphol moest hier even voor gesloten worden.

De man werd zeer waarschijnlijk aangehouden vanwege een geweldsincident op de Parklaan in Aalsmeer. Aldaar was onder andere een woning vol met gas gezet. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

De politie verrichte bij de taxi onderzoek, waarna de verdachte is afgevoerd naar een cellencomplex. De verdachte was zichtbaar geagiteerd en heeft diverse agenten uitgescholden bij zijn aanhouding.

Beeld: VLN NIEUWS

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page