Gestolen Audi gecrasht in Heemskerk; verdachte aangehouden

Heemskerk – Een gestolen auto is maandagnacht gecrasht, kort nadat de auto is weggenomen. Een verdachte is vrijwel direct daarna aangehouden. Rond 01:45 uur kreeg de politie een melding dat een Audi RS6 is gestolen in Heemskerk. De melder zag op de beveiligingscamera’s dat zijn auto werd weggenomen en alarmeerde de politie.

Op de kruising van de Tolweg met de Communicatieweg ging het enkele minuten daarna mis. De RS6 kwam op de kruising in botsing met een andere personenauto. De auto’s kwamen tientallen meters van elkaar tot stilstand. In de directe omgeving van het ongeluk is een verdachte aangehouden als bestuurder van de RS6. Er zal worden onderzocht of de man is betrokken bij diefstal. De politie heeft met een hond in de omgeving gezocht naar sporen of eventuele andere verdachten.

De bestuurder van de andere personenauto raakte niet gewond. De eigenaar van de gestolen auto is door de politie opgevangen en is voor een verklaring overgebracht naar het politiebureau.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept door een berger. De kruising bleef lange tijd afgesloten vanwege onderzoek en opruimwerkzaamheden.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page