NL Alert verzonden, grote rookwolken bij zeer grote brand Valkenburg

Op de Katwijkerweg in Valkenburg (Zuid Holland) is op dit moment een zeer grote brand er is opgeschaald naar GRIP 1. Bij de brand die in een leegstaande fabriek is, komt veel zwarte rook vrij wat ver in de omgeving te zien is.

Eerste meldingen van de brand kwamen omstreeks 11:20, 5 minuten later werd er opgeschaald naar grote brand en om 11:30 naar zeer grote brand grip 1.

De brandweer is met veel materiaal ter plaatse, de doorgaande weg is door de politie afgesloten vanwege de aanrijroute van de diverse hulpdiensten.

Meerdere omstanders laten op Twitter weten dat ze meerdere ontploffingen hoorde bij de brand, dit is nog niet bevestigd vanuit woordvoering.

De oorzaak van de zeer grote brand is nog niet bekend, de brandweer is op dit moment volop bezig het vuur onder controle te krijgen.

UPDATE: Er is om 12:14 een NL-Alert verzonden vanwege de brand.

Beeld: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page