Zwaargewonde met steekwond in rug op straat aangetroffen Amsterdam Noord

Aan de H. Cleyndertweg in Amsterdam Noord is zondagavond rond 18.00 uur een 33 jarige man zwaargewond met een steekwond in de rug op straat aangetroffen.

Politie, ambulance en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is zwaargewond geraakt en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Het is nog onduidelijk of de steekpartij ook op dezelfde plaats is geweest als waar het slachtoffer gevonden is. De politie heeft de zaak in onderzoek.

In de betreffende wijk/omgeving is het de laatste tijd vaker onrustig. Zo werd op 1 oktober een persoon gewond aangetroffen aan de Lohuis na een melding van een steekpartij aan de Houdringe. Op 28 augustus van dit jaar na een vechtpartij een explosief aangetroffen in de straat Lohuis. En op 26 augustus is er een plofkraak geweest op het nabijgelegen Buikslotermeerplein.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Lachgaskoerier overvallen, een aanhouding Molukkenstraat Amsterdam

Een Lachgaskorier is in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen in de Molukkenstraat in Amsterdam. De politie kreeg rond

 

Twee katten overleden na flinke brand in portiekflat Haarlem

Op de Mr. Jan Gerritszlaan in Haarlem is een flinke brand geweest in een portiekflat. Zover bekend is niemand gewond

 

Verdachte man opgepakt voor bedreiging, Schiphol Plaza weer vrijgegeven

Op Schiphol is een groot deel van Plaza ontruimd en afgezet nadat er een verdachte situatie heeft afgespeeld waarbij mogelijk