Zwaargewonde met steekwond in rug op straat aangetroffen Amsterdam Noord

Aan de H. Cleyndertweg in Amsterdam Noord is zondagavond rond 18.00 uur een 33 jarige man zwaargewond met een steekwond in de rug op straat aangetroffen.

Politie, ambulance en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is zwaargewond geraakt en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Het is nog onduidelijk of de steekpartij ook op dezelfde plaats is geweest als waar het slachtoffer gevonden is. De politie heeft de zaak in onderzoek.

In de betreffende wijk/omgeving is het de laatste tijd vaker onrustig. Zo werd op 1 oktober een persoon gewond aangetroffen aan de Lohuis na een melding van een steekpartij aan de Houdringe. Op 28 augustus van dit jaar na een vechtpartij een explosief aangetroffen in de straat Lohuis. En op 26 augustus is er een plofkraak geweest op het nabijgelegen Buikslotermeerplein.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page