Complex deels ingestort bij grote brand Voetbalstraat Amsterdam

Aan de Voetbalstraat in Amsterdam is zondagochtend een grote brand ontstaan in een woning. Mogelijk is de brand aangestoken.

De brand woedt in een complex met containerwoningen. Meerdere woningen zijn ontruimd. Inmiddels is een deel van het complex ingestort.

De brandweer is met veel materieel ter plaatse en doet er alles aan de brand te bestrijden. Ook zijn er meerdere ambulances en een traumateam opgeroepen. Zes personen zijn ter plekke nagekeken wegens rookinhalatie. Niemand hoefde naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Een woordvoerder van de brandweer vertelt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Een persoon is daarvoor aangehouden en wordt momenteel verhoord.

Bij de brand komt veel rook vrij. De rookwolk is al vanaf kilometers afstand zichtbaar. Wie last heeft van de rook wordt geadviseerd ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto/bezorg scooter met elkaar in botsting in Aalsmeer 

AALSMEER – Een auto en bezorger die op een scooter zat zijn woensdagavond 13 augustus omstreeks 18.19 uur met elkaar

 

Traumahelikopter trekt veel bekijks Maarten Lutherweg Amstelveen

Een traumahelikopter is dinsdagmiddag rond 17.45 uur opgeroepen naar de Maarten Lutherweg in Amstelveen. De traumahelikopter trok veel bekijks toen

 

Bus vol passagiers klapt op auto Klaprozenweg Amsterdam Noord

Een bus vol met passagiers en een auto zijn in botsing gekomen op de klaprozenweg in Amsterdam Noord, de ravage

You cannot copy content of this page