Verwarde man aangehouden na uren durende politieactie Amstelveen

Op de Jupiter in Amstelveen is donderdagmiddag een politieactie gaande. Volgens een omstander is de actie al sinds 15.00uur gaande.

Politieagenten hebben gedurende enkele uren een woning omsingeld. Enkele agenten hebben lange tijd met een getrokken taser aan de achterzijde van de woning gestaan. Ook een hondengeleider staat paraat. Een deel van de straat is afgezet.

Eerder vandaag zou er een incident in de relationele sfeer zijn geweest. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Een persvoorlichter van de politie vertelt dat de verdachte een mes bij zich had. Om die reden zijn politie-onderhandelaars ingezet en is een speciaal team opgeroepen die gespecialiseerd is in het aanhouden van risicovolle verdachten.

Rond 17.30 uur kwam deze ondersteuningsgroep ter plaatse. De verdachte is korte tijd later aangehouden en naar een cellencomplex vervoerd.

Foto’s: VLN Nieuws – Vivian Tusveld

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto te water in Uithoorn, persoon gereanimeerd

Op de Boterdijk in Uithoorn is woensdagavond een personenauto te water geraakt. De auto raakte op zijn kop in het

 

Vlammenzee bij zeer grote brand Haarlem

De brandweer is woensdagochtend omstreeks 05.00 opgeroepen voor een grote brand in een bedrijfspand aan de Surinameweg in Haarlem. Er

 

Twee personen gewond na ongeval motor-auto De Boelelaan Amsterdam

Op de Boelelaan heeft omstreeks 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en motor. Daarbij raakte zeker twee personen

You cannot copy content of this page