Verwarde man aangehouden na uren durende politieactie Amstelveen

Op de Jupiter in Amstelveen is donderdagmiddag een politieactie gaande. Volgens een omstander is de actie al sinds 15.00uur gaande.

Politieagenten hebben gedurende enkele uren een woning omsingeld. Enkele agenten hebben lange tijd met een getrokken taser aan de achterzijde van de woning gestaan. Ook een hondengeleider staat paraat. Een deel van de straat is afgezet.

Eerder vandaag zou er een incident in de relationele sfeer zijn geweest. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Een persvoorlichter van de politie vertelt dat de verdachte een mes bij zich had. Om die reden zijn politie-onderhandelaars ingezet en is een speciaal team opgeroepen die gespecialiseerd is in het aanhouden van risicovolle verdachten.

Rond 17.30 uur kwam deze ondersteuningsgroep ter plaatse. De verdachte is korte tijd later aangehouden en naar een cellencomplex vervoerd.

Foto’s: VLN Nieuws – Vivian Tusveld

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig