Verwarde man aangehouden na uren durende politieactie Amstelveen

Op de Jupiter in Amstelveen is donderdagmiddag een politieactie gaande. Volgens een omstander is de actie al sinds 15.00uur gaande.

Politieagenten hebben gedurende enkele uren een woning omsingeld. Enkele agenten hebben lange tijd met een getrokken taser aan de achterzijde van de woning gestaan. Ook een hondengeleider staat paraat. Een deel van de straat is afgezet.

Eerder vandaag zou er een incident in de relationele sfeer zijn geweest. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Een persvoorlichter van de politie vertelt dat de verdachte een mes bij zich had. Om die reden zijn politie-onderhandelaars ingezet en is een speciaal team opgeroepen die gespecialiseerd is in het aanhouden van risicovolle verdachten.

Rond 17.30 uur kwam deze ondersteuningsgroep ter plaatse. De verdachte is korte tijd later aangehouden en naar een cellencomplex vervoerd.

Foto’s: VLN Nieuws – Vivian Tusveld

Bekijk ook de volgende items:

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

 

Hulpdiensten belaagd bij grote brand Zwaanshoek

Op de Spieringweg in Zwaanshoek is donderdagochtend een grote brand uitgebroken op het terrein van een boerderij. De brandweer is

You cannot copy content of this page