Verwarde man aangehouden na uren durende politieactie Amstelveen

Op de Jupiter in Amstelveen is donderdagmiddag een politieactie gaande. Volgens een omstander is de actie al sinds 15.00uur gaande.

Politieagenten hebben gedurende enkele uren een woning omsingeld. Enkele agenten hebben lange tijd met een getrokken taser aan de achterzijde van de woning gestaan. Ook een hondengeleider staat paraat. Een deel van de straat is afgezet.

Eerder vandaag zou er een incident in de relationele sfeer zijn geweest. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Een persvoorlichter van de politie vertelt dat de verdachte een mes bij zich had. Om die reden zijn politie-onderhandelaars ingezet en is een speciaal team opgeroepen die gespecialiseerd is in het aanhouden van risicovolle verdachten.

Rond 17.30 uur kwam deze ondersteuningsgroep ter plaatse. De verdachte is korte tijd later aangehouden en naar een cellencomplex vervoerd.

Foto’s: VLN Nieuws – Vivian Tusveld

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page