Grote brand aan de Molenwerf in Amsterdam

Aan de Molenwerf in Amsterdam is maandag rond 11.30 uur een grote brand uitgebroken.

De brand woedt in een gebouw wat naast een hotel staat. Het gebouw bestaat uit een laagspanningsruimte en een speelruimte van een muziekbandje. Volgens een omstander is de brand buiten het hotel ontstaan en overgeslagen op het gebouwtje.

De brandweer is groots uitgerukt om de brand te bestrijden. Ook netbeheerder Liander is ter plaatse om de stroom af te sluiten.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat het naastgelegen hotel weinig overlast ondervind en niet is ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het openbaar vervoer wordt wel enigszins gehinderd. Tram 19 rijdt wordt wegens de brand omgeleid en rijdt via een andere route.

Bij de brand komt veel rook vrij. Wie last heeft van de rook wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page