Grote brand aan de Molenwerf in Amsterdam

Aan de Molenwerf in Amsterdam is maandag rond 11.30 uur een grote brand uitgebroken.

De brand woedt in een gebouw wat naast een hotel staat. Het gebouw bestaat uit een laagspanningsruimte en een speelruimte van een muziekbandje. Volgens een omstander is de brand buiten het hotel ontstaan en overgeslagen op het gebouwtje.

De brandweer is groots uitgerukt om de brand te bestrijden. Ook netbeheerder Liander is ter plaatse om de stroom af te sluiten.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat het naastgelegen hotel weinig overlast ondervind en niet is ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het openbaar vervoer wordt wel enigszins gehinderd. Tram 19 rijdt wordt wegens de brand omgeleid en rijdt via een andere route.

Bij de brand komt veel rook vrij. Wie last heeft van de rook wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page