Grote brand aan de Molenwerf in Amsterdam

Aan de Molenwerf in Amsterdam is maandag rond 11.30 uur een grote brand uitgebroken.

De brand woedt in een gebouw wat naast een hotel staat. Het gebouw bestaat uit een laagspanningsruimte en een speelruimte van een muziekbandje. Volgens een omstander is de brand buiten het hotel ontstaan en overgeslagen op het gebouwtje.

De brandweer is groots uitgerukt om de brand te bestrijden. Ook netbeheerder Liander is ter plaatse om de stroom af te sluiten.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat het naastgelegen hotel weinig overlast ondervind en niet is ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het openbaar vervoer wordt wel enigszins gehinderd. Tram 19 rijdt wordt wegens de brand omgeleid en rijdt via een andere route.

Bij de brand komt veel rook vrij. Wie last heeft van de rook wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig