Grote brand aan de Molenwerf in Amsterdam

Aan de Molenwerf in Amsterdam is maandag rond 11.30 uur een grote brand uitgebroken.

De brand woedt in een gebouw wat naast een hotel staat. Het gebouw bestaat uit een laagspanningsruimte en een speelruimte van een muziekbandje. Volgens een omstander is de brand buiten het hotel ontstaan en overgeslagen op het gebouwtje.

De brandweer is groots uitgerukt om de brand te bestrijden. Ook netbeheerder Liander is ter plaatse om de stroom af te sluiten.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat het naastgelegen hotel weinig overlast ondervind en niet is ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het openbaar vervoer wordt wel enigszins gehinderd. Tram 19 rijdt wordt wegens de brand omgeleid en rijdt via een andere route.

Bij de brand komt veel rook vrij. Wie last heeft van de rook wordt aangeraden ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page