Tweede keer brand in woning Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken in een woning. De brand werd omstreeks 0.15 uur ontdekt. In dezelfde woning was 22 uur eerder ook al een felle brand. Toen brak de brand uit in de slaapkamer en sloegen de vlammen uit het dak.

De brandweer is deze nacht wederom met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen. Ook een ambulance is opgeroepen. Niemand raakte deze keer gewond.

Bewoners van twee naastgelegen woningen moesten opnieuw halsoverkop voor korte tijd hun huis verlaten. Na ongeveer een uur konden zij weer terug.

De brand woedde in het dak van dezelfde woning als waar in de nacht van zondag op maandag nacht ook al brand was. Op beelden is te zien dat een groot gat zit in het dak. De brandweer heeft om bij de brand te komen ook een deel van het dak gesloopt. Bij de brand van gisteren raakte een persoon gewond.

De woning was na de brand van gisteren al aangemerkt als plaatsdelict en verzegeld door de politie. Dit houdt in dat de woning was afgesloten. Ten tijde van de brand was, vooralsnog bekend, niemand in de woning aanwezig. Hoe er opnieuw brand kon ontstaan in deze woning is vooralsnog onbekend. Politie en brandweer houden nog alle mogelijkheden open en zullen vandaag verder onderzoek verrichten.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig