Tweede keer brand in woning Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken in een woning. De brand werd omstreeks 0.15 uur ontdekt. In dezelfde woning was 22 uur eerder ook al een felle brand. Toen brak de brand uit in de slaapkamer en sloegen de vlammen uit het dak.

De brandweer is deze nacht wederom met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen. Ook een ambulance is opgeroepen. Niemand raakte deze keer gewond.

Bewoners van twee naastgelegen woningen moesten opnieuw halsoverkop voor korte tijd hun huis verlaten. Na ongeveer een uur konden zij weer terug.

De brand woedde in het dak van dezelfde woning als waar in de nacht van zondag op maandag nacht ook al brand was. Op beelden is te zien dat een groot gat zit in het dak. De brandweer heeft om bij de brand te komen ook een deel van het dak gesloopt. Bij de brand van gisteren raakte een persoon gewond.

De woning was na de brand van gisteren al aangemerkt als plaatsdelict en verzegeld door de politie. Dit houdt in dat de woning was afgesloten. Ten tijde van de brand was, vooralsnog bekend, niemand in de woning aanwezig. Hoe er opnieuw brand kon ontstaan in deze woning is vooralsnog onbekend. Politie en brandweer houden nog alle mogelijkheden open en zullen vandaag verder onderzoek verrichten.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page