Gewonde bij woningbrand Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 2.15 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook werden meerdere ambulances en een mobiel medisch team opgeroepen.

Volgens een woordvoerder bleef een persoon ongedeerd. Deze is door de buren opgevangen, een ander is gewond geraakt en wegens rookinhalatie naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft nog een poos gezocht naar een persoon die mogelijk nog in de woning aanwezig was. Deze is op dit moment nog niet aangetroffen.

De brand is ontstaan op de eerste etage van de woning in een slaapkamer en uitgebreid naar de zolder. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, daar wordt onderzoek naar gedaan.

Bewoners van de naastgelegen woningen moesten korte tijd hun huis verlaten. Omstreeks 3.30 uur konden zij weer terug hun woning in.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page