Gewonde bij woningbrand Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 2.15 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook werden meerdere ambulances en een mobiel medisch team opgeroepen.

Volgens een woordvoerder bleef een persoon ongedeerd. Deze is door de buren opgevangen, een ander is gewond geraakt en wegens rookinhalatie naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft nog een poos gezocht naar een persoon die mogelijk nog in de woning aanwezig was. Deze is op dit moment nog niet aangetroffen.

De brand is ontstaan op de eerste etage van de woning in een slaapkamer en uitgebreid naar de zolder. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, daar wordt onderzoek naar gedaan.

Bewoners van de naastgelegen woningen moesten korte tijd hun huis verlaten. Omstreeks 3.30 uur konden zij weer terug hun woning in.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig