Gewonde bij woningbrand Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 2.15 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook werden meerdere ambulances en een mobiel medisch team opgeroepen.

Volgens een woordvoerder bleef een persoon ongedeerd. Deze is door de buren opgevangen, een ander is gewond geraakt en wegens rookinhalatie naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft nog een poos gezocht naar een persoon die mogelijk nog in de woning aanwezig was. Deze is op dit moment nog niet aangetroffen.

De brand is ontstaan op de eerste etage van de woning in een slaapkamer en uitgebreid naar de zolder. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, daar wordt onderzoek naar gedaan.

Bewoners van de naastgelegen woningen moesten korte tijd hun huis verlaten. Omstreeks 3.30 uur konden zij weer terug hun woning in.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan