Gewonde bij woningbrand Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 2.15 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook werden meerdere ambulances en een mobiel medisch team opgeroepen.

Volgens een woordvoerder bleef een persoon ongedeerd. Deze is door de buren opgevangen, een ander is gewond geraakt en wegens rookinhalatie naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft nog een poos gezocht naar een persoon die mogelijk nog in de woning aanwezig was. Deze is op dit moment nog niet aangetroffen.

De brand is ontstaan op de eerste etage van de woning in een slaapkamer en uitgebreid naar de zolder. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, daar wordt onderzoek naar gedaan.

Bewoners van de naastgelegen woningen moesten korte tijd hun huis verlaten. Omstreeks 3.30 uur konden zij weer terug hun woning in.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page