Gewonde bij woningbrand Krasseurstraat Amsterdam Noord

Aan de Krasseurstraat in Amsterdam Noord is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 2.15 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook werden meerdere ambulances en een mobiel medisch team opgeroepen.

Volgens een woordvoerder bleef een persoon ongedeerd. Deze is door de buren opgevangen, een ander is gewond geraakt en wegens rookinhalatie naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft nog een poos gezocht naar een persoon die mogelijk nog in de woning aanwezig was. Deze is op dit moment nog niet aangetroffen.

De brand is ontstaan op de eerste etage van de woning in een slaapkamer en uitgebreid naar de zolder. De woning raakte zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, daar wordt onderzoek naar gedaan.

Bewoners van de naastgelegen woningen moesten korte tijd hun huis verlaten. Omstreeks 3.30 uur konden zij weer terug hun woning in.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page