Wederom explosie geweest bij winkelpand in Amsterdam

Nadat eerder vannacht al een explosie was geweest bij een winkel op de IJburglaan in Amsterdam, was er later op de ochtend wederom een aanslag op een winkelpand. Aan de Brisselkerkstraat in Amsterdam Osdorp is door middel van een explosief geprobeerd om brand te stichten bij een winkelpand van een rijschool. De brandweer was snel ter plekke en kon voorkomen dat de brand verder uitbreidde. De schade aan de buitenzijde van het pand is aanzienlijk. Een Teamleider Explosieven en Veiligheid kwam ter plekke om de resten van het explosief te controleren en uit te sluiten of er sprake was van een achtergebleven explosief. Daarna kwam de Forensische Opsporing ter plaatse. Deze hebben verder onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk of de zaken met elkaar te maken hebben. De politie is een groot onderzoek gestart.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig