Wederom explosie geweest bij winkelpand in Amsterdam

Nadat eerder vannacht al een explosie was geweest bij een winkel op de IJburglaan in Amsterdam, was er later op de ochtend wederom een aanslag op een winkelpand. Aan de Brisselkerkstraat in Amsterdam Osdorp is door middel van een explosief geprobeerd om brand te stichten bij een winkelpand van een rijschool. De brandweer was snel ter plekke en kon voorkomen dat de brand verder uitbreidde. De schade aan de buitenzijde van het pand is aanzienlijk. Een Teamleider Explosieven en Veiligheid kwam ter plekke om de resten van het explosief te controleren en uit te sluiten of er sprake was van een achtergebleven explosief. Daarna kwam de Forensische Opsporing ter plaatse. Deze hebben verder onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk of de zaken met elkaar te maken hebben. De politie is een groot onderzoek gestart.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page