Wederom explosie geweest bij winkelpand in Amsterdam

Nadat eerder vannacht al een explosie was geweest bij een winkel op de IJburglaan in Amsterdam, was er later op de ochtend wederom een aanslag op een winkelpand. Aan de Brisselkerkstraat in Amsterdam Osdorp is door middel van een explosief geprobeerd om brand te stichten bij een winkelpand van een rijschool. De brandweer was snel ter plekke en kon voorkomen dat de brand verder uitbreidde. De schade aan de buitenzijde van het pand is aanzienlijk. Een Teamleider Explosieven en Veiligheid kwam ter plekke om de resten van het explosief te controleren en uit te sluiten of er sprake was van een achtergebleven explosief. Daarna kwam de Forensische Opsporing ter plaatse. Deze hebben verder onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk of de zaken met elkaar te maken hebben. De politie is een groot onderzoek gestart.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page