Wederom explosie geweest bij winkelpand in Amsterdam

Nadat eerder vannacht al een explosie was geweest bij een winkel op de IJburglaan in Amsterdam, was er later op de ochtend wederom een aanslag op een winkelpand. Aan de Brisselkerkstraat in Amsterdam Osdorp is door middel van een explosief geprobeerd om brand te stichten bij een winkelpand van een rijschool. De brandweer was snel ter plekke en kon voorkomen dat de brand verder uitbreidde. De schade aan de buitenzijde van het pand is aanzienlijk. Een Teamleider Explosieven en Veiligheid kwam ter plekke om de resten van het explosief te controleren en uit te sluiten of er sprake was van een achtergebleven explosief. Daarna kwam de Forensische Opsporing ter plaatse. Deze hebben verder onderzoek gedaan. Het is nog onduidelijk of de zaken met elkaar te maken hebben. De politie is een groot onderzoek gestart.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

 

Arrestatieteam stapt woning in Haarlem binnen voor lopend onderzoek

Haarlem – Op de Elsa Brändströmstraat is maandagavond een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies een woning binnen gestapt. Dit

 

Ongeluk Keizer Karelweg Amstelveen tussen auto en scooter

Amstelveen – Bij een ongeluk op de Keizer Karelweg in Amstelveen is maandagavond iemand gewond geraakt. Een auto en scooterrijder

You cannot copy content of this page