Automobilist onder invloed klemgereden op de afrit bij de A9 bij Amstelveen

Twee Amstelveners hebben in de nacht van zondag op maandag een dronken bestuurder van de weg laten halen door de politie. De Amstelveners reden bij Lijnden de snelweg A9 op, toen ze bijna aangereden werden door een auto die te hard reed. De auto stond even later stil op de snelweg. Toen de Amstelveners dichterbij kwamen kijken bij de auto, gaf deze ineens gas en reed deze weg. Daarna slingerde de auto enorm. De Amstelveners hebben daarop de politie gebeld via 112. Via Amsterdam-Zuidoost volgde ze het voertuig weer terug de A9 op richting Amstelveen. Daar kwam de politie vervolgens bij de auto. De auto kreeg een stopteken, maar ging er vandoor. Het werd een achtervolging. De auto is vervolgens klemgereden bij de A9 afrit Amstelveen-Noord. De bestuurder bleek dronken. Het rijbewijs is ingevorderd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig