Automobilist onder invloed klemgereden op de afrit bij de A9 bij Amstelveen

Twee Amstelveners hebben in de nacht van zondag op maandag een dronken bestuurder van de weg laten halen door de politie. De Amstelveners reden bij Lijnden de snelweg A9 op, toen ze bijna aangereden werden door een auto die te hard reed. De auto stond even later stil op de snelweg. Toen de Amstelveners dichterbij kwamen kijken bij de auto, gaf deze ineens gas en reed deze weg. Daarna slingerde de auto enorm. De Amstelveners hebben daarop de politie gebeld via 112. Via Amsterdam-Zuidoost volgde ze het voertuig weer terug de A9 op richting Amstelveen. Daar kwam de politie vervolgens bij de auto. De auto kreeg een stopteken, maar ging er vandoor. Het werd een achtervolging. De auto is vervolgens klemgereden bij de A9 afrit Amstelveen-Noord. De bestuurder bleek dronken. Het rijbewijs is ingevorderd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page