Automobilist onder invloed klemgereden op de afrit bij de A9 bij Amstelveen

Twee Amstelveners hebben in de nacht van zondag op maandag een dronken bestuurder van de weg laten halen door de politie. De Amstelveners reden bij Lijnden de snelweg A9 op, toen ze bijna aangereden werden door een auto die te hard reed. De auto stond even later stil op de snelweg. Toen de Amstelveners dichterbij kwamen kijken bij de auto, gaf deze ineens gas en reed deze weg. Daarna slingerde de auto enorm. De Amstelveners hebben daarop de politie gebeld via 112. Via Amsterdam-Zuidoost volgde ze het voertuig weer terug de A9 op richting Amstelveen. Daar kwam de politie vervolgens bij de auto. De auto kreeg een stopteken, maar ging er vandoor. Het werd een achtervolging. De auto is vervolgens klemgereden bij de A9 afrit Amstelveen-Noord. De bestuurder bleek dronken. Het rijbewijs is ingevorderd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page