Automobilist onder invloed klemgereden op de afrit bij de A9 bij Amstelveen

Twee Amstelveners hebben in de nacht van zondag op maandag een dronken bestuurder van de weg laten halen door de politie. De Amstelveners reden bij Lijnden de snelweg A9 op, toen ze bijna aangereden werden door een auto die te hard reed. De auto stond even later stil op de snelweg. Toen de Amstelveners dichterbij kwamen kijken bij de auto, gaf deze ineens gas en reed deze weg. Daarna slingerde de auto enorm. De Amstelveners hebben daarop de politie gebeld via 112. Via Amsterdam-Zuidoost volgde ze het voertuig weer terug de A9 op richting Amstelveen. Daar kwam de politie vervolgens bij de auto. De auto kreeg een stopteken, maar ging er vandoor. Het werd een achtervolging. De auto is vervolgens klemgereden bij de A9 afrit Amstelveen-Noord. De bestuurder bleek dronken. Het rijbewijs is ingevorderd.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page