Verdachten aangehouden na overval Utrechtsestraat Amsterdam; politie lost waarschuwingsschoten

Zaterdagmiddag omstreeks kwart over twaalf is aan de Utrechtsestraat in Amsterdam een herenmodezaak overvallen. De verdachten van de overval zijn op een scooter gevlucht. Politieagenten die op de melding af kwamen zagen in de Sarphatistraat twee personen op een scooter die voldeden aan het signalement. Toen de bestuurder niet reageerde op een stopteken heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. Een van de verdachten hierop bij de Hogesluis Brug in de Sarphatistraat in de Amstel gesprongen. Hij is aangehouden en met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis vervoerd. Ook de tweede verdachte is door de politie aangehouden meldt een woordvoerder van de politie. Politie doet onderzoek bij de winkel en in de Sarphatistraat bij de Hogesluis Brug. Nabij de brug is ook een vuurwapen aangetroffen dat mogelijk van een van de verdachten is. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig