Verdachten aangehouden na overval Utrechtsestraat Amsterdam; politie lost waarschuwingsschoten

Zaterdagmiddag omstreeks kwart over twaalf is aan de Utrechtsestraat in Amsterdam een herenmodezaak overvallen. De verdachten van de overval zijn op een scooter gevlucht. Politieagenten die op de melding af kwamen zagen in de Sarphatistraat twee personen op een scooter die voldeden aan het signalement. Toen de bestuurder niet reageerde op een stopteken heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. Een van de verdachten hierop bij de Hogesluis Brug in de Sarphatistraat in de Amstel gesprongen. Hij is aangehouden en met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis vervoerd. Ook de tweede verdachte is door de politie aangehouden meldt een woordvoerder van de politie. Politie doet onderzoek bij de winkel en in de Sarphatistraat bij de Hogesluis Brug. Nabij de brug is ook een vuurwapen aangetroffen dat mogelijk van een van de verdachten is. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page