Verdachten aangehouden na overval Utrechtsestraat Amsterdam; politie lost waarschuwingsschoten

Zaterdagmiddag omstreeks kwart over twaalf is aan de Utrechtsestraat in Amsterdam een herenmodezaak overvallen. De verdachten van de overval zijn op een scooter gevlucht. Politieagenten die op de melding af kwamen zagen in de Sarphatistraat twee personen op een scooter die voldeden aan het signalement. Toen de bestuurder niet reageerde op een stopteken heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. Een van de verdachten hierop bij de Hogesluis Brug in de Sarphatistraat in de Amstel gesprongen. Hij is aangehouden en met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis vervoerd. Ook de tweede verdachte is door de politie aangehouden meldt een woordvoerder van de politie. Politie doet onderzoek bij de winkel en in de Sarphatistraat bij de Hogesluis Brug. Nabij de brug is ook een vuurwapen aangetroffen dat mogelijk van een van de verdachten is. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page