Verdachten aangehouden na overval Utrechtsestraat Amsterdam; politie lost waarschuwingsschoten

Zaterdagmiddag omstreeks kwart over twaalf is aan de Utrechtsestraat in Amsterdam een herenmodezaak overvallen. De verdachten van de overval zijn op een scooter gevlucht. Politieagenten die op de melding af kwamen zagen in de Sarphatistraat twee personen op een scooter die voldeden aan het signalement. Toen de bestuurder niet reageerde op een stopteken heeft de politie een waarschuwingsschot gelost. Een van de verdachten hierop bij de Hogesluis Brug in de Sarphatistraat in de Amstel gesprongen. Hij is aangehouden en met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis vervoerd. Ook de tweede verdachte is door de politie aangehouden meldt een woordvoerder van de politie. Politie doet onderzoek bij de winkel en in de Sarphatistraat bij de Hogesluis Brug. Nabij de brug is ook een vuurwapen aangetroffen dat mogelijk van een van de verdachten is. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page