Politie onderzoekt anonieme meldingen, 3 hennepplantages opgerold

Politieagenten hebben afgelopen dinsdag meerdere panden in Zaandam onderzocht, nadat daar meldingen over waren binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Op de Kruisbaken was een hennepplantage opgerold met 177 planten. Volgens een buurman die anoniem wenst te blijven was er al een lange tijd sprake van een sterke wietlucht. “Iedereen in deze straat wist dat het niet klopte”. Hij vervolgt “hij gaf aan dat hij een grondverzetbedrijf had. Iedere dag kwam hij hier samen met zijn vrouw aan rond 17.00, maar er stonden ook nooit graafmachines voor de deur. Iets wat je wel zou verwachten bij een grondverzetbedrijf”, aldus de buurman. Ook aan de Rijshoutweg werd een hennepplantage opgerold. De woningen zijn verzegeld en zal door de burgemeester worden gesloten.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig