Politie onderzoekt anonieme meldingen, 3 hennepplantages opgerold

Politieagenten hebben afgelopen dinsdag meerdere panden in Zaandam onderzocht, nadat daar meldingen over waren binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Op de Kruisbaken was een hennepplantage opgerold met 177 planten. Volgens een buurman die anoniem wenst te blijven was er al een lange tijd sprake van een sterke wietlucht. “Iedereen in deze straat wist dat het niet klopte”. Hij vervolgt “hij gaf aan dat hij een grondverzetbedrijf had. Iedere dag kwam hij hier samen met zijn vrouw aan rond 17.00, maar er stonden ook nooit graafmachines voor de deur. Iets wat je wel zou verwachten bij een grondverzetbedrijf”, aldus de buurman. Ook aan de Rijshoutweg werd een hennepplantage opgerold. De woningen zijn verzegeld en zal door de burgemeester worden gesloten.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Brand in woning in Amstelveen, mogelijk een gewonde

In een woning aan de Traviatastraat in Amstelveen is maandagavond rond 22.10 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter

 

Brand verwoest dak sauna Haarlem

Maandagochtend rond 11:20 uur brak een brand uit in het dak van een sauna aan de Van Egmondstraat in Haarlem.

 

Persoon gewond na beknelling in machine in Haarlem

Op de Amsterdamsevaart in Haarlem is maandagochtend een persoon bekneld geraakt in een machine in de keuken. Mogelijk zou het

You cannot copy content of this page