Politie onderzoekt anonieme meldingen, 3 hennepplantages opgerold

Politieagenten hebben afgelopen dinsdag meerdere panden in Zaandam onderzocht, nadat daar meldingen over waren binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Op de Kruisbaken was een hennepplantage opgerold met 177 planten. Volgens een buurman die anoniem wenst te blijven was er al een lange tijd sprake van een sterke wietlucht. “Iedereen in deze straat wist dat het niet klopte”. Hij vervolgt “hij gaf aan dat hij een grondverzetbedrijf had. Iedere dag kwam hij hier samen met zijn vrouw aan rond 17.00, maar er stonden ook nooit graafmachines voor de deur. Iets wat je wel zou verwachten bij een grondverzetbedrijf”, aldus de buurman. Ook aan de Rijshoutweg werd een hennepplantage opgerold. De woningen zijn verzegeld en zal door de burgemeester worden gesloten.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page