Politie onderzoekt anonieme meldingen, 3 hennepplantages opgerold

Politieagenten hebben afgelopen dinsdag meerdere panden in Zaandam onderzocht, nadat daar meldingen over waren binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Op de Kruisbaken was een hennepplantage opgerold met 177 planten. Volgens een buurman die anoniem wenst te blijven was er al een lange tijd sprake van een sterke wietlucht. “Iedereen in deze straat wist dat het niet klopte”. Hij vervolgt “hij gaf aan dat hij een grondverzetbedrijf had. Iedere dag kwam hij hier samen met zijn vrouw aan rond 17.00, maar er stonden ook nooit graafmachines voor de deur. Iets wat je wel zou verwachten bij een grondverzetbedrijf”, aldus de buurman. Ook aan de Rijshoutweg werd een hennepplantage opgerold. De woningen zijn verzegeld en zal door de burgemeester worden gesloten.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan