Politie onderzoekt anonieme meldingen, 3 hennepplantages opgerold

Politieagenten hebben afgelopen dinsdag meerdere panden in Zaandam onderzocht, nadat daar meldingen over waren binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. Op de Kruisbaken was een hennepplantage opgerold met 177 planten. Volgens een buurman die anoniem wenst te blijven was er al een lange tijd sprake van een sterke wietlucht. “Iedereen in deze straat wist dat het niet klopte”. Hij vervolgt “hij gaf aan dat hij een grondverzetbedrijf had. Iedere dag kwam hij hier samen met zijn vrouw aan rond 17.00, maar er stonden ook nooit graafmachines voor de deur. Iets wat je wel zou verwachten bij een grondverzetbedrijf”, aldus de buurman. Ook aan de Rijshoutweg werd een hennepplantage opgerold. De woningen zijn verzegeld en zal door de burgemeester worden gesloten.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Flat Ekamastraat zwaar beschadigd door brand

Haarlem – Een flatwoning is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand. Rond 18:30 uur brak de brand op de eerste

 

Overval op Albert Heijn in Amstelveen Bovenkerk

Amstelveen – Op de Albert Heijn aan de Maalderij in Amstelveen Bovenkerk is woensdagavond een overval geweest. Wat er zich

 

Bezorgfietser aangereden door lijnbus op beruchte rotonde

Aalsmeer – Op de beruchte rotonde aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg bij de Dorpsstraat in Aalsmeer is een fietsbezorger aangereden

You cannot copy content of this page