Opnieuw zwaargewonde na steekpartij Meer en Vaart Amsterdam

Aan de Meer en Vaart in Amsterdam heeft dinsdagavond omstreeks 23.30 een steekincident plaatsgevonden. Het incident vond plaats ter hoogte van theater de Meervaart. Politie, ambulance en een traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders is het slachtoffer gewond in de borststreek en zou het gaan om een jongen tussen de 16 en 18 jaar.

De locatie van het incident is afgezet met lint. Ook aan de overkant van de weg is een deel afgezet voor onderzoek. Wat de aanleiding is van het geweldsincident is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Eerder vandaag, omstreeks 16.15 uur, was er aan de Meer en Vaart ook al een steekpartij. Hierbij raakte een persoon zwaargewond. Het incident vanmiddag vond aan de overkant van de straat plaats.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Auto te water in Uithoorn, persoon gereanimeerd

Op de Boterdijk in Uithoorn is woensdagavond een personenauto te water geraakt. De auto raakte op zijn kop in het

 

Vlammenzee bij zeer grote brand Haarlem

De brandweer is woensdagochtend omstreeks 05.00 opgeroepen voor een grote brand in een bedrijfspand aan de Surinameweg in Haarlem. Er

 

Twee personen gewond na ongeval motor-auto De Boelelaan Amsterdam

Op de Boelelaan heeft omstreeks 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en motor. Daarbij raakte zeker twee personen

You cannot copy content of this page