Opnieuw zwaargewonde na steekpartij Meer en Vaart Amsterdam

Aan de Meer en Vaart in Amsterdam heeft dinsdagavond omstreeks 23.30 een steekincident plaatsgevonden. Het incident vond plaats ter hoogte van theater de Meervaart. Politie, ambulance en een traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders is het slachtoffer gewond in de borststreek en zou het gaan om een jongen tussen de 16 en 18 jaar.

De locatie van het incident is afgezet met lint. Ook aan de overkant van de weg is een deel afgezet voor onderzoek. Wat de aanleiding is van het geweldsincident is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Eerder vandaag, omstreeks 16.15 uur, was er aan de Meer en Vaart ook al een steekpartij. Hierbij raakte een persoon zwaargewond. Het incident vanmiddag vond aan de overkant van de straat plaats.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig