Opnieuw zwaargewonde na steekpartij Meer en Vaart Amsterdam

Aan de Meer en Vaart in Amsterdam heeft dinsdagavond omstreeks 23.30 een steekincident plaatsgevonden. Het incident vond plaats ter hoogte van theater de Meervaart. Politie, ambulance en een traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders is het slachtoffer gewond in de borststreek en zou het gaan om een jongen tussen de 16 en 18 jaar.

De locatie van het incident is afgezet met lint. Ook aan de overkant van de weg is een deel afgezet voor onderzoek. Wat de aanleiding is van het geweldsincident is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Eerder vandaag, omstreeks 16.15 uur, was er aan de Meer en Vaart ook al een steekpartij. Hierbij raakte een persoon zwaargewond. Het incident vanmiddag vond aan de overkant van de straat plaats.

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan