Opnieuw schietpartij in Amsterdam Zuidoost

Maandagmiddag omstreeks drie uur is er een schietpartij geweest in de omgeving van de Papendrechtstraat in Amsterdam Zuidoost. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder een mobiel medisch team. De toestand van de persoon die neergeschoten is , is op dit moment nog onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht, ook is er een burgernet melding afgegeven.

Ze zoeken een man, licht getint en een zwarte jas tot aan de heupen. En roept op de persoon niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen. De verdachte man is in onbekende richting gevlucht. Het is de tweede schietpartij in Amsterdam Zuidoost binnen 24uur, gisteren overleed een 16jarige na een schietpartij. 

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Politie zoekt naar mogelijk vuurwapengevaarlijke man in Middenhoven Amstelveen

Meerdere politie eenheden gehuld in kogelwerende vesten werden zaterdagavond opgeroepen voor een verdachte situatie. Iemand zou hebben gezien dat iemand

  

Hondje uit water gered op Noordpier in Velsen Noord

Een flinke actie van onder andere Greenpeace en KNRM zaterdagmiddag rond 15.00 uur bij de Noordpier. Een hond was te

 

Aanhouding na steekpartij op Zuidas Amsterdam

Op de Barbara Strozzilaan op de Zuidas in Amsterdam is een persoon aangehouden na een steekpartij. Een persoon raakte gewond.

You cannot copy content of this page