Opnieuw schietpartij in Amsterdam Zuidoost

Maandagmiddag omstreeks drie uur is er een schietpartij geweest in de omgeving van de Papendrechtstraat in Amsterdam Zuidoost. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder een mobiel medisch team. De toestand van de persoon die neergeschoten is , is op dit moment nog onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht, ook is er een burgernet melding afgegeven.

Ze zoeken een man, licht getint en een zwarte jas tot aan de heupen. En roept op de persoon niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen. De verdachte man is in onbekende richting gevlucht. Het is de tweede schietpartij in Amsterdam Zuidoost binnen 24uur, gisteren overleed een 16jarige na een schietpartij. 

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig