Opnieuw schietpartij in Amsterdam Zuidoost

Maandagmiddag omstreeks drie uur is er een schietpartij geweest in de omgeving van de Papendrechtstraat in Amsterdam Zuidoost. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder een mobiel medisch team. De toestand van de persoon die neergeschoten is , is op dit moment nog onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht, ook is er een burgernet melding afgegeven.

Ze zoeken een man, licht getint en een zwarte jas tot aan de heupen. En roept op de persoon niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen. De verdachte man is in onbekende richting gevlucht. Het is de tweede schietpartij in Amsterdam Zuidoost binnen 24uur, gisteren overleed een 16jarige na een schietpartij. 

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan