Opnieuw schietpartij in Amsterdam Zuidoost

Maandagmiddag omstreeks drie uur is er een schietpartij geweest in de omgeving van de Papendrechtstraat in Amsterdam Zuidoost. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder een mobiel medisch team. De toestand van de persoon die neergeschoten is , is op dit moment nog onbekend. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht, ook is er een burgernet melding afgegeven.

Ze zoeken een man, licht getint en een zwarte jas tot aan de heupen. En roept op de persoon niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen. De verdachte man is in onbekende richting gevlucht. Het is de tweede schietpartij in Amsterdam Zuidoost binnen 24uur, gisteren overleed een 16jarige na een schietpartij. 

Foto’s: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

 

Hulpdiensten belaagd bij grote brand Zwaanshoek

Op de Spieringweg in Zwaanshoek is donderdagochtend een grote brand uitgebroken op het terrein van een boerderij. De brandweer is

 

Meerdere voertuigen in beslag genomen na dodelijke schietpartij Amsterdam

Na de dodelijk schietpartij vanmorgen vroeg aan de Rhoneweg in Amsterdam Sloterdijk worden op dit moment meerdere voertuigen in beslag

You cannot copy content of this page