Brand in hoogspanningsruimte, veel huizen zonder stroom

Aan de Van Neijenrodeweg in Amsterdam Buitenveldert is donderdagavond omstreeks 19.00 uur brand uitgebroken. De brand woedt in een hoogspanningsruimte bij of in een flatgebouw. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Volgens omstanders zitten meerdere bewoners in het appartementencomplex zonder stroom.

Ook enkele straten in de wijk er achter hebben geen stroom. Door de stroomuitval is in een andere flat aan de Van Neijenrodeweg een persoon vast komen te zitten in de lift, dit meldt een voorlichter van de brandweer. De persoon is door de brandweer uit de lift bevrijd. Netbeheerder Liander is onderweg om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk weer elektra heeft.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig