Brand in hoogspanningsruimte, veel huizen zonder stroom

Aan de Van Neijenrodeweg in Amsterdam Buitenveldert is donderdagavond omstreeks 19.00 uur brand uitgebroken. De brand woedt in een hoogspanningsruimte bij of in een flatgebouw. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Volgens omstanders zitten meerdere bewoners in het appartementencomplex zonder stroom.

Ook enkele straten in de wijk er achter hebben geen stroom. Door de stroomuitval is in een andere flat aan de Van Neijenrodeweg een persoon vast komen te zitten in de lift, dit meldt een voorlichter van de brandweer. De persoon is door de brandweer uit de lift bevrijd. Netbeheerder Liander is onderweg om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk weer elektra heeft.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Ravage na explosie gevel uit portiekwoning, mensen gered Amsterdam

In de nacht van zondag op maandag werd de buurt aan de Du Perronstraat in Amsterdam opgeschrikt door een krachtige

 

Bestuurder gevlucht na ongeval Badhoevedorp

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oleanderlaan in Badhoevedorp. Een auto raakte

  

Boze supporters wachten spelersbus Ajax op bij Johan Cruijff Arena

Bij de Johan CruijffArenA in Amsterdam hebben een grote aantal harde kern Ajax supporters verzameld bij de ingang van de

You cannot copy content of this page