Brand in hoogspanningsruimte, veel huizen zonder stroom

Aan de Van Neijenrodeweg in Amsterdam Buitenveldert is donderdagavond omstreeks 19.00 uur brand uitgebroken. De brand woedt in een hoogspanningsruimte bij of in een flatgebouw. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Volgens omstanders zitten meerdere bewoners in het appartementencomplex zonder stroom.

Ook enkele straten in de wijk er achter hebben geen stroom. Door de stroomuitval is in een andere flat aan de Van Neijenrodeweg een persoon vast komen te zitten in de lift, dit meldt een voorlichter van de brandweer. De persoon is door de brandweer uit de lift bevrijd. Netbeheerder Liander is onderweg om te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk weer elektra heeft.

Beeld: VLN Nieuws

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan