Motorrijder gewond in de sloot beland na aanrijding Zuidschermer

Donderdagmiddag rond 17.00 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een persoon te water aan de Zuidervaart in Zuidschermer. Na een botsing met een auto kwam een motorrijder in het water terecht. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse.

Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar was uiteindelijk niet nodig. De motorrijder is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De automobilist is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Vermoedelijk gebeurde het ongeval toen de motorrijder de auto wilde inhalen, maar de automobilist linksaf sloeg naar de oprit van een woning.

Door de botsing kwam de motorrijder met motor en al in de sloot terecht. De weg is gedeeltelijk afgezet. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De verontreiniging in water in de sloot zal door het hoogheemraadschap opgelost gaan worden.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Uitgebreid politie onderzoek, na aanrijding tussen fietsers in Heiloo

Op het fietspad aan de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn maandagavond rond 20:51 twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Volgens

 

Twee boten uitgebrand bij explosie in jachthaven Tjotterspad Amsterdam

Aan het Tjitterspad rond 23.45 uur in Amsterdam is zondagavond brand uitgebroken. Ook zou er een explosie gemeld zijn. De

 

Brand in twee woningen Ambrosiuslaan Amstelveen

Aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen is zaterdagavond rond 19.10 uur brand uitgebroken in een woning. De brand zou zijn ontstaan