Motorrijder gewond in de sloot beland na aanrijding Zuidschermer

Donderdagmiddag rond 17.00 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een persoon te water aan de Zuidervaart in Zuidschermer. Na een botsing met een auto kwam een motorrijder in het water terecht. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse.

Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar was uiteindelijk niet nodig. De motorrijder is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De automobilist is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Vermoedelijk gebeurde het ongeval toen de motorrijder de auto wilde inhalen, maar de automobilist linksaf sloeg naar de oprit van een woning.

Door de botsing kwam de motorrijder met motor en al in de sloot terecht. De weg is gedeeltelijk afgezet. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De verontreiniging in water in de sloot zal door het hoogheemraadschap opgelost gaan worden.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

Bekijk ook de volgende items:

 

Snelweg afgesloten na ongeluk, door gladheid A9 Velsen-Zuid

Door een hevige hagelbui was binnen enkele seconde de A9 bij Velsen-Zuid plaatselijk spekglad daardoor ontstond een kettingbotsing tussen zeker

 

Persoon valt van boot tijdens bedrijfsfeest in Zaandam

Een persoon is zondagavond van een boot gevallen tijdens een bedrijfsfeest, het gebeurde aan de Havenstraat in Zaandam. Twee andere

  

Surinaamse president brengt bezoek in Hoofddorp

Surinaamse president Chan Santhoki heeft een bezoek gebracht aan een partycentrum aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Hij was daar aanwezig